Udvidede selvangivelse

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Revisor Udvidede selvangivelse

Driver du personligt ejet virksomhed herunder enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, udlejer du fastejendom, har du et solcelleanlæg eller lavet et forældrekøb anses det som erhvervsmæssig virksomhed og herved skal man indberette sit skatteregnskab på den udvidede selvangivelse.

 

Regnskab til den udvidede selvangivelse

Regnskabet kan vi lave for dig/jer, SKAT kræver at der foreligger et bogført regnskab inkl. evt. skattemæssige korrektioner som skal indberettes på den udvidede selvangivelse.

 

Når man driver personligt ejet virksomhed med cvr. nr. at det en normal rutine for virksomhedsejeren at der løbende laves regnskab, her kan man anvende en bogholder eller revisor.

 

Ved solcelleanlæg, forældrekøb og udlejning af fastejendom altså ens lejlighed eller hus (gælder ikke andels huse/-lejligheder), så skal der også aflægges et skatteregnskab.

 

Skatteopgørelse udvidede selvangivelse

Der er store skattebesparelser ved at hyre en revisor til at udføre disse skatteregnskaber, herved sikrer indehaveren af virksomheden, at alle skattefradrag bliver løftet og at indehaveren bliver beskattet efter den mest fordelagtige skattemetode.

 

Personlig ejet virksomhed kan beskattes efter 3 metoder, PSL personskatteloven, KAO Kapitalafkastordning eller VSO Virksomhedsskatteordningen.

 

Hvilken variant der skal vælges afhænger som udgangspunkt af vedkommende samlet personlige indkomst og hvilken type erhvervsmæssig virksomhed der drives. Ved udlejning af fastejendom, forældrekøb og solcelleanlæg anvendes ofte enten KAO eller VSO.

 

Regnskabsoplysninger udvidede selvangivelse

På den udvidede selvangivelse skal der som minimum udfyldes virksomhedens over-/underskud og minimumskravene under regnskabsoplysninger, er omsætning over 300.000 skal der udfyldes lidt mere detaljeret.

 

Forhold omkring fritelefon, rentespecifikationer skal også specificeres, vælger indehaveren at lade sig beskatte under KAO eller VSO, skal der udfyldes på den udvidede selvangivelse et par særlige felter herom, resultatet der indberettes i de felter understøttes af et udvidet virksomhedsordningsskatteregnskab eller kapitalafkastordnings skatteregnskab