Stiftelse af Anpartsselskab

Vi vil være din nye revisor

Step 1 - Udfyld formularen

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Stiftelse af anpartsselskab

Stift ApS

 

Du bør stifte et Anpartsselskabs hvis du har 50.000 kr. Selskabskapitalen til et Anpartsselskab er i dag 50.000 kr. Stiftelse af et ApS er nok pt. den meste anvendte selskabsform for ny op startet iværksættere, det skyldes primært at der ingen personlig hæftelse er ved et ApS og at det tidligere kostede 125.000 i selskabskapital.

 

Indskuddet af selskabskapital på de 50.000 kr. til at stifte et ApS kan være en kontantbeholdning i banken, på en klientkonto hos Advokat eller via et apportindskud, det sidste er dog en lidt dyrere måde at stift ApS på.

 

Et Anpartsselskab kræver ikke en bestyrelse eller tilsynsråd, dog en direktion, derfor er det nemmere og mindre bureaukratisk at drive et ApS. Til gengæld kræves det stadig at et ApS afholder årlig generalforsamling med kapitalejer og direktion, hvor der skal træffes beslutninger om anpartsselskabet interesser, dette kan foregå fysisk og elektronisk.

 

Opret ApS

 

Hvem kan oprette et ApS for dig, det kan vi sammen med vores advokat. Når et ApS skal oprettes skal der udarbejde en selskabsprotokol og som minimum indeholdende vedtægter og formål, selskabets tegningsregler, hvem er ejerne, hvordan er ejerforholdet opgjort i en anpartshaverfortegnelse.

 

Selskabets adresse og antal af direktører skal også fremgå, yderligere er det også vigtigt at oprette en ejeraftale mellem anpartshaverne, så når der opstår konflikter foreligger alt aftalt på skrift, således intet kan misforstås.

 

Start ApS

 

Når du starter et ApS ejer du lige pludselige anparter i et selskab, som du måske er ansat i som direktør. Når anpartsselskabet startes skal der indsættes en direktør, det behøver nødvendigvis ikke være dig som ejer der også samtidige er direktør, du kan sagtens ansatte en direktør. Starter du op med at ansatte en direktør skal der udbetales løn og ligeledes hvis du selv er direktøren ansat med løn. Har du tidligere drevet personligt ejet virksomhed kan du ikke længere bare hæve på selskabets konto som hidtil.

 

Revisor ApS

 

Hvorfor bruge en Revisor til at stifte et ApS og ikke en Advokat, der er hverken for eller imod, begge titler kan løses opgaven. Som virksomhedsejer eller privatperson der ønsker at starte et ApS, kan du realiteten selv oprette alt inde på virk.dk omkring de selskabsretlige informationer, også efterfølgende lade en Revisor, Advokat eller din egen Bank erklærer at selskabskapitalen er til stede og hermed godkender de stiftelsen af Anpartsselskabet.

 

Fordelen ved at betale sig fra det hele er, at så er du sikret at alle foregår som det skal og at der er taget højde for alle ting. Det er svært som iværksætter at vide, hvordan man skal oprette et ApS, det bør og skal man lade professionelle fagkyndige mennesker varetage og betale sig fra det.