Selskabsselvangivelse

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Revisor selskabsselvangivelse

Selskaber som er selvstændige juridisk enheder skal også indberette en selskabsselvangivelse til SKAT, i stedet for det hedder en udvidet selvangivelse som hos de personligt ejet virksomheder, så hedder det en selskabsselvangivelse for selskaber. Her gælder det samme, at der senest 6 måneder efter selskabets årsregnskabsperiode skal indberette en selskabsselvangivelse.

 

Dette gælder i øvrigt også for foreninger og fonde der efter skattekontrollovgivning skal aflægge en selvangivelse for foreninger & fonde vedrørende deres skattepligtige forhold.

 

Digital indberetning af selskabsselvangivelse

 

Det er nu pligt for alle at de skal indberettes digitalt, der kan ikke længere indsendes selskabsselvangivelse på papir.

Der gælder også her som på den personlige udvidede selvangivelse at hvis omsætning er under en vis størrelse, skal selskabet ikke oplyse detaljeret informationer om skatteregnskabet, gælder hvis omsætningen er under 500.000.

 

Sambeskatning selskabsselvangivelse

 

selskabsselvangivelsen skal selskabet oplyse om skattemæssige over-/underskud eller opgørelse af fremført skattemæssige underskudssaldo. Der skal gives oplysninger om sambeskatningsforhold jf. Moder- datterselskab beskatningsforhold og om ejerforhold af selskabet. Der skal såfremt det er foretaget fra ledelsen side, indberettes oplysninger om udbytteangivelser og betaling af udbytte skat.

 

Indkomst selskabsselvangivelsen

 

Selskabsselvangivelsen er noget mere kompliceret end den personlig selvangivelse og den udvidede selvangivelse og derfor vil det som regel krave en fagkyndig person til at varetage en sådan opgave, det er her Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS kan hjælper jeres selskab og sikrer jer fair priser på årsregnskab og indberetning af selskabsselvangivelsen.