Outsourcing bogholderi

Vi vil være din nye bogholder

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Oursource jeres bogholderi

Outsourcing af bogholderiet

 

Outsourcing af bogholderiet skal du og din virksomhed gøre så længe jeres virksomhed ikke tjener nok penge til at fastansatte en kontorassistent eller en fuldtidsbogholder. Du er en stor omkostning så ikke er direkte indtægtsgivende ligesom en sælger, men opgaven skal løses og derfor er løsning outsource bogholderiet til en ekstern bogholder eller et regnskabsbureau. Virksomheden skal have opgjort moms, angivet og udbetalt løn til de ansatte og besidder ejeren af virksomheden ikke disse egenskaber, må ejeren tilkøbe sig disse kompetencer hos en ekstern bogholder ved at outsource bogholderiet.

 

Ved at outsource bogholderiet kan virksomheden stadig beholde deres eget økonomi og lønsystem, de fleste programmer er i dag online og kan derfor tilgås fra alle steder i landet. Har virksomheden lokalt installeret programmer, kan vores bogholder komme direkte til jer på jeres fysiske adresse.

 

Vi tilbyder flere forskellige løsninger for vores kunder der vælger at outsource deres bogholderi, den bedste og billigste variant er at alle bilag uploades på et fælles fildelings service og at vi bogfører i vores eget økonomiprogram.

 

Vi skræddersyer selvfølgelig vores løsning til kundens behov og opstiller sammenarbejdet som kunden nu ønsker, dog går vi ind med en stor erfaring og ekspertise til opgaven der skal løses, derfor vil vi altid komme med vores forslag til den mest effektive og billigste metoden for begge parter.

 

Outsourcing af din bogføring

 

Sidder du som virksomhedsejer og ikke kan overskue alle dine fakturaer og andre bilag, har du forsøgt dig med et regnskabsprogram og du er nået til grænsen for, hvor dine kompetencer rækker til, så skal du outsource din bogføring til os.

 

Vi hjælper dig i mål, vi strukturerer dit bogholderi, vi din sætter bilag i system, laver din opsætning i dit lønsystem og regnskabsprogram.

 

Outsourcing af bogholderiet skaber værdi

 

Vi skaber værdi for dig og din virksomhed når du outsourcer din bogføring, fordi du nu kan fokuserer på din virksomhedskerneydelser og skabe en bedre forretning, vi skaber frihed til dig som virksomhedsejer til at udvikle din forretning yderligere, en iværksætter med succes kan ikke være en blæksprutte og skal derfor uddelegerer nogle ansvarsområder, herunder bogføring af regnskab, fordi bogføring på ingen måde skaber værdi i en iværksættervirksomhed, hvor der i stedet skal bruges tid på produktudvikling, markedsføring og salg.

Lad os varetager din bogføring af bogholderiet.