Stiftelse af Personlig ejet mindre virksomhed

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Stiftelse af Personlig ejet mindre virksomhed

Stift PMV

 

Man bør stifte en Personlig ejet mindre virksomhed, hvis man er alene om at drive virksomhed og skal hurtigt og nemt i gang.

 

Personlig ejet mindre virksomhed drives som en personligt ejet virksomhed, der stilles derfor ingen krav til bestyrelse eller direktion i en Personlig ejet mindre virksomhed. Der stilles ingen krav til kapital ved stiftelse af Personlig ejet mindre virksomhed.

 

I en Personlig ejet mindre virksomhed kan ejeren selv handle og agerer på vegne af virksomheden, uden at inddrage andre interessenter i sine beslutninger. Dog er der i en Personlig ejet mindre virksomhed personlig hæftelse for ejeren med hele sin formue, ligesom ved et Interessentskab. PMV er en ny virksomhedsform i Danmark, og er udspringer af Enkeltmandsvirksomheden.

 

Det væsentligste forskel mellem stifte Enkeltmandsvirksomheden og Personlig ejet mindre virksomhed er, at der her udbydes en virksomhedsform for de der ikke driver erhvervsmæssige virksomhed fuldtid, her tildeles et cvr. til de personer der skal fremsende fakturaer til deres kunder, og samtidige skal kunne købe varer og ydelser hvor der kræves cvr.

 

Det der er gældende for at virksomheden forblive i virksomhedsformen PMV:

- kun har én ejer (personligt ejet)

- har en årlig momspligtig omsætning under 50.000 kr.

- ikke er momspligtig

- ikke er lønsumspligtig

- ikke har import/eksport

- ikke har ansatte

- skal forny registreringen hvert 3. år

 

PMV tilbydes nu til de personer der tidligere har indberettet B-indkomst på selvangivelsen.

Indehaverne i Personlig ejet mindre virksomhed beskattes af overskuddet under Personskatteloven.

 

Opret PMV

 

Hvem kan oprette et PMV for dig, det kan vi gøre for dig eller du kan selv via virkdk. Hvad er ulemperne ved et oprette et PMV er, at der for indehaveren er personlig hæftelse, men til gengæld kan der modregnes underskud i indehavers personlige indkomst.

 

Start PMV

 

Når du starter et PMV er du ejer af en Personlig ejet mindre virksomhed og du er alene i et iværksætter projekt, det er derfor altid en god hjælp at søge råd og vejledning hos en revisor til at starte en Personlig ejet mindre virksomhed.

 

Omkring det skattemæssige, bogføringsloven og årsregnskabsloven, hvad er du forpligtet til at gøre som indehaver en Personlig ejet mindre virksomhed.

 

Hvorfor starte et Personlig ejet mindre virksomhed, ofte er begrundelsen at man er alene, men finder man pludselig finder en god partner, kan man f.eks. starte et Interessentskab, så man er ikke fastlåst, desuden er det en nem og billig måde at komme i gang med sin virksomhed på.

 

De administrative krav for en Personlig ejet mindre virksomhed er noget mere lempelige i forhold til hvad selskabslovningen anviser.

 

Revisor PMV

 

Hvorfor bruge en Revisor til at stifte et PMV og ikke en Advokat, der er hverken for eller imod, begge titler kan løses opgaven. Som virksomhedsejer eller privatperson der ønsker at starte et PMV, kan du realiteten selv oprette alt inde på virk.dk omkring virksomhedens informationer og spare pengene til en revisor eller advokat.

 

Fordelen ved at betale sig fra det hele er, at så er du sikret at alle foregår som det skal og at der er taget højde for alle ting. Det er svært som iværksætter at vide, hvordan man skal oprette et PMV, det bør og skal man lade professionelle fagkyndige mennesker varetage og betale sig fra det.