Bogholder Hvidovre

Vi vil være din nye bogholder

Step 1 - Udfyld formularen

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Bogholder Hvidovre

Billigt Bogholdertilbud i Hvidovre

 

Søger du en bogholder der kan lidt mere end bare debet/kredit vil Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS kunne stille en skarp bogholder til rådighed. Niveauet på vores bogholder timepriser er fornuftige, vi evner at have den samlet forretningsmæssige indsigt i din virksomhed, hvordan samspillet er imellem forskellige afdelinger i din virksomhed. Vi har stor erfaring med at samarbejde med revisorer, gør regnskabet klart til aflevering og føre dialogen med revisoren, således du som ejer af din virksomhed kan benytte tiden til at sælge dit produkt.

 

Eller vi kan gøre brug af vores egen revisor, herved kan du samle dine aktiviteter et sted og derved opnår en samlerabet. Kontakt os allerede nu i vores kontakt formular eller ring på telefonnr. 5156 9290 og du vil kunne modtage et tilbud fra Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS samme dag. Vi vil være din nye bogholder eller revisor, lad os hjælpe dig med at få optimeret din virksomhed.

 

Billig bogholder i Hvidovre

 

Hvad prioriterer du højst, billig bogholder eller dygtig bogholder?

 

Vi at konkurrere ikke på bogføringspriser, men på den kvalitet vi forventer at leverer som bogholder. Vi bidrager til mere at bare bogføring, vi kan levere arbejdsprofilen som en erfaren Bogholder, Controlling og Regnskabschef, hvis din virksomhed har en hvis størrelse hvor det er nødvendigt, at den eksterne regnskabsleverandør bidrager til mere end debet/kredit.

 

Billige bogholderpriser i Hvidovre

 

Du kan altid modtage gratis bogholdertilbud med bogføringspriser, samlet prisoverslag med behandling af løn, bogføring, regnskabsmæssige assistance, budgetter, regnskabsanalyser. Vores regnskabstilbud er altid en ca. pris, min giver dig indsigt i hvad din bogholderregning max kan ende med at blive.

 

Bogføringspriser i Hvidovre

 

Vi forsøger altid at leverer de billigste bogføringstimer, det gør vi ved at sætte effektivitet højt, og sørger for at producerer mange bogføringer pr. time. Bogføringspriserne på en bogholder varierer alt fra 200-500 kr. i timen, men for en kunde er det vigtigt hvad slutregningen bliver og ikke så meget hvad bogføringstimeprisen er.

 

I sidste ende handler det om bilagsprisen pr. bogføring, således vores kunder oplever størst muligt effektivitet for deres penge. Vi oplever tit fra konkurrenter der har lave timepriser, der fakturerer de flere timer end nødvendigt for at opretholde en fornuftig indtjening på deres arbejde, denne måde er alt for ugennemsigtig for kunden.

 

God bogholder Hvidovre

 

Som bogholder, controllere & regnskabschef går vi altid ind og vurderer hvad dit behov er, analysere den arbejdsfunktion der skal besiddes, så vi sikre du får mest ud af dine penge. Det er vigtigt vi skaber værdi for dig, du skal kunne mærke at når vi går ind og strukturere økonomien, at vi finder besparelser, af regnskabshistorikken kan udlede hvordan du bør tilrettelægge din drift af virksomheden, således at du opnår størst mulig omsætning og det største overskud.

 

Lokal bogholder i Hvidovre

 

Vi er en lokal bogholder der har fokus på de mindre virksomheder, vi kan både yde udkørende bogholderi til vores kunder, men primært varetager vi alt administration og bogføring på vores lokale virksomheds adresse. Det gør vi for at kunne leverer en billigere bogholder regning, i dag er det muligt for en bogholder at arbejde fra alle steder i Danmark, med lancering af de online regnskabsprogram er det blevet muligt for en dygtig bogholder at tilgå kundens regnskabsprogram fra sin egen adresse.

 

Vi henvender os som bogholder til kunderne omkring Storkøbenhavn, Midtsjælland & Nordsjælland og det gør vi fordi vi ved, at der er virksomheder der godt kan lide at mødes med deres bogholder, noget af det vi oplever vores kunder prioriterer højt er tilgængelighed, og sikkerheden i at selv fysisk kan afleverer bilagene.

 

Der er mange virksomhedsejer der frygter at bilagene forsvinder under transporten, og at ende i en situation, hvor SKAT beder om bilagsdokumentation på bilag der er bortkommet, i værste tilfælde kan resultatet være omstødelse af Skattefradrag pga. manglende bilagsdokumentation. Alternativt tilbyder vi de kunder de ikke vil sende eller afleverer deres bilag, at de kan uploade dem på online server postkasser.

 

Bogholdertilbud på bogføring og løn Hvidovre

 

Vores telefonnummer fremgår i bunden af vores hjemmeside og du altid beskrive din opgave i vores formular, herefter vil vi ringe dig op og give dig en personlig pris. Vores bogholderpriser vi giver pr. tlf. eller e-mail er altid prisoverslag, men vi plejer altid at meget nøjagtigt med en afvigelse på max. 10 %.

 

Du kan også besøge vores side med pris eksempler på de ydelser vi leverer til vores kunder, det kan være du og din virksomhed passer til din eksempler der er oplyst. Vi inviterer gerne ud til en kop kaffe og drøfter jeres udfordringer og problemstillinger i oplever ved at drive selvstændig virksomhed, vi deler gerne ud af vores erfaringer og fortæller hvad vi lige præcis kan gøre for jer og hvorfor i skal vælge os fremfor nogen anden bogholder, vi vil være iværksætternes nummer 1 bogholdervalg.

 

Vores lokaler er altid åbne for vores kunder og potentielle kunder der mangler en solid bogholder til at varetage deres bogholderi professionelt og behandle deres regnskab med respekt.