Freelance bogholder

Vi vil være din nye bogholder

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Freelance Bogholder

Lokal freelance bogholder

 

Vi vil være din lokale freelance bogholder, er din virksomhed ikke større end du kun behøver en freelance bogholder vil gerne tage et møde med dig og jeres virksomhed.

 

Vi kan vurdere for dig hvad der vil være økonomisk bedst for din virksomhed, bør du rekvirere en freelance bogholder eller ansatte en deltidsbogholder på timeløn i stedet. Her er derudover økonomi også noget mere praktisk, f.eks. at deltidsbogholderen møder på din virksomhedsadresse og udføre arbejdet, her er det op til den enkelte virksomheds behov og økonomi.

 

Kvaliteten og kompetencerne anses ofte for at være højere hos en freelance bogholder end dem der er ansatte, derfor koster de også noget mere.

 

En billig freelance bogholder

 

Vi er en billig freelance bogholder, vi er ikke de billigste på timeprisen, men til gengæld er vi ekstrem effektive og arbejdere ud fra en teori om at skaber merværdi i bogholderiet.

 

Vi forsøger at opsamle alle de omkostninger og fradrag der ofte ikke løftes pga. manglende viden hos indehaverne af virksomhederne, vi ajourføre regnskabet så vi synliggøre virksomhedens aktiviteter, således at alle omkostninger kommer frem i lyset, det giver indehaveren mulighed for at opsige eller nedskære unødige omkostninger.

 

På den måde bliver vi en billig freelance bogholder for din virksomhed.

 

En dygtig freelance bogholder

 

Vores ansatte er uddannet indenfor bogholderi, regnskab & revision, vi besidder alle kompetencer for at være en dygtig freelance bogholder. Vi holder os ajourført med gældende lovning indenfor årsregnskabsloven og skattelovningen i Danmark.

 

Vi anvender storset alle regnskabsprogrammer og lønsystemer til fordel for vores kunder, det betyder at når du vælger os som bogholder behøver du ikke at skifte programmer.

 

En dygtig freelance bogholder en også en bogholder der kan mere end debet/kredit, men også evner at have en generel forretningsforståelse, vi kan gøre det nemt for virksomhedsejerne der vælger os, fordi vi besidder denne indsigt og forstår alle processer der ligger i de forskellige arbejdsgange, det vil gøre kommunikationen nemmere imellem os og vores kunder.