Stiftelse af Enkeltmandsvirksomhed

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Stiftelse af Enkeltmandsvirksomhed

Stift EMV

 

Man bør stifte et Enkeltmandsvirksomhed, hvis man er alene om at drive virksomhed og skal hurtigt og nemt i gang.

Enkeltmandsvirksomhed drives som en personligt ejet virksomhed, der stilles derfor ingen krav til bestyrelse eller direktion i en Enkeltmandsvirksomhed.

 

Der stilles ingen krav til kapital ved stiftelse af Enkeltmandsvirksomhed. I en Enkeltmandsvirksomhed kan ejeren selv handle og agerer på vegne af virksomheden, uden at inddrage andre interessenter i sine beslutninger.

 

Dog er der i en Enkeltmandsvirksomhed personlig hæftelse for ejeren med hele sin formue, ligesom ved et Interessentskab. EMV er den mest udbredte virksomhedsform i Danmark, det skyldes primært at en EMV er nem at administrere og det koster ikke noget at stifte en Enkeltmandsvirksomhed.

 

Indehaverne i Enkeltmandsvirksomhed beskattes er deres andel af overskuddet, individuelt kan ejerene hver især vælger om de ønsker at lade sig beskatte under Personskatteloven, Kapitalafkastordningen eller Virksomhedsskatteordningen.

 

Opret EMV

 

Hvem kan oprette et EMV for dig, det kan vi gøre for dig eller du kan selv via virkdk. Hvad er ulemperne ved et oprette et EMV er, at der for indehaveren er personlig hæftelse, men til gengæld kan der modregnes underskud i indehavers personlige indkomst.

 

Start EMV

 

Når du starter et EMV er du ejer af en Enkeltmandsvirksomhed og du er alene i et iværksætter projekt, det er derfor altid en god hjælp at søge råd og vejledning hos en revisor til at starte en Enkeltmandsvirksomhed. Omkring det skattemæssige, bogføringsloven og årsregnskabsloven, hvad er du forpligtet til at gøre som indehaver en Enkeltmandsvirksomhed.

 

Hvorfor starte et Enkeltmandsvirksomhed, ofte er begrundelsen at man er alene, men finder man pludselig finder en god partner, kan man f.eks. starte et Interessentskab, så man er ikke fastlåst, desuden er det en nem og billig måde at komme i gang med sin virksomhed på. De administrative krav for en Enkeltmandsvirksomhed er noget mere lempelige i forhold til hvad selskabslovningen anviser.

 

Revisor EMV

 

Hvorfor bruge en Revisor til at stifte et EMV og ikke en Advokat, der er hverken for eller imod, begge titler kan løses opgaven. Som virksomhedsejer eller privatperson der ønsker at starte et EMV, kan du realiteten selv oprette alt inde på virk.dk omkring virksomhedens informationer og spare pengene til en revisor eller advokat.

 

Fordelen ved at betale sig fra det hele er, at så er du sikret at alle foregår som det skal og at der er taget højde for alle ting. Det er svært som iværksætter at vide, hvordan man skal oprette et EMV, det bør og skal man lade professionelle fagkyndige mennesker varetage og betale sig fra det.