Forskudsopgørelse

Vi vil være din nye revisor

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

Hent tilbud eller book et møde

Forskudsopgørelse

Forskudsopgørelsen er et vigtigt redskab for private personer til at justerer deres personlige skat og få beregnet det korrekte e-skattekort til sin arbejdsgiver, således at arbejdsgiveren indeholder den rigtige A-skat og am-bidrag i lønnen, der er jo ingen der ønsker en restskat.

 

Forskudsopgørelsen er endnu mere vigtig for den selvstændige erhvervsdrivende hvor virksomhedsformen er personlig ejet, fordi her er ingen arbejdsgiver der indeholder A-skat og Am-bidrag over lønnen.

 

I Forskudsopgørelsen skal der for det forudgående oplyses om kapitalindkomstfradrag, ligningsmæssige fradrag og personlig- og evt. virksomhedsindkomst.

 

Den skattepligtige indkomst i Forskudsopgørelsen danner grundlag for den erhvervsdrivende forskudsskat, den fordeles henover indkomståret på 10 rater med lige store beløb.

 

Forskudsopgørelse selvstændig

 

Det er derfor en god ide for den selvstændig erhvervsdrivende at inden udgangen af et indkomstår, allerede at tage hul på beregningen af Forskudsopgørelsen. SKAT har jo indført skat i balance, der hjælper meget i det SKAT overfører tallene fra sidste årsopgørelse ind på indeværende Forskudsopgørelse, det vil sige at hvis ens indkomst ligner hinanden meget vil der ikke skulle foretages de store ændringer og små rettelser vil være nok.

 

Revisor forskudsopgørelse

 

Hvorfor er det en god ide at rekvirere assistance hos en revisor til udfærdigelse af en forskudsopgørelse, det kan det hvis dens selvstændige erhvervsdrivende aktiviteter er kompliceret, her kan det være nødvendigt at lave et proforma personligt skatteregnskab over vedkommende samtlige arrangementer.

 

Forskudsopgørelse B-indkomst

 

Hvis en skattepligtig person har arrangementer investering af aktier, modtager udbytte for anparter/aktier, har ejer andele i K/S, I/S, P/S, driver selv enkeltmandsvirksomhed under Virksomhedsordningen, modtager B-indkomst via honorar, ejer fastejendom der udlejes, har evt. et solcelleanlæg og har ovenikøbet et forældrekøb. Det vil være arrangementer hvor der kan forekomme både skattemæssige overskud og underskud og derfor kan det være svært lige præcist ud af det blå at komme frem til en nøjagtig Forskudsopgørelse.

 

Har man et rigtig kompliceret tilfælde, råder vi at man altid søger assistance hos en revisor, vi hjælper gerne dig med din Forskudsopgørelse.